Fergie neglelak fra wet n wild pt. 1

Fergie neglelak fuld kollektion

Da jeg fandt ud af at wetnwild’s Fergie neglelak kollektionen endelig ville komme til Danmark, blev jeg så glad. Jeg har set mange på youtube og blogs fra USA være begejstrede for dem. Jeg var så heldig at modtage nogle i gave fra USA inden de kom til DK/Europa. Desværre er det kun 14 lakker ud af i alt 24 som bliver solgt i Danmark. De sælges i Føtex og Bilka. Jeg har kigget i min lokale Kvickly som også fører wnw, men de har ikke fået denne kollektion. De lakker som ikke kan købe i danske butikker kan dog købes på nelly.com. De har hele kollektionen inklusiv alt make-up’en.

Jeg har købt hele neglelak kollektionen og taget billeder af den – puh 🙂 Billederne kommer her på bloggen i løbet af ugen. Jeg har valgt at vise dem i rækkefølge efter deres kollektionsnummer (med en undtagelse). Der er mange virkelig gode lakker i mellem, men også nogle knap som gode (og helt forfærdelige).

New years kiss, Going platinum, Gold Album

De første lakker er New Years Kiss (EA001), Going Platinum (EA002) og Gold Album (EA003). De lakker jeg har modtaget fra USA hedder kun Axxx i kollektionsnummer, hvor dem jeg har købt i Bilka og på nelly.com hedder EAxxx.

Fergie neglelak New Years Kiss

Første lak er New Years Kiss. Det er klar base med sølv microglitter og små stykker holografisk barglitter. På billedet har jeg lagt et lag over Care To Danse? fra OPI (en meget lys og let pink/lavendel sheer nude lak). Der er masser af glitter i lakken og man skal ikke “fiske” efter det. Jeg kunne godt finde på at bruge den uden lak under. Den er flot både med og uden. Lækker lak! 🙂 Update: Kan købes i DK.

Fergie neglelak Going Platinum

Næste lak er Going Platinum. Det er en metallic folieagtig lak, som minder om Designer… De Better! fra OPI. Den er dog lysere og ikke så varm i farven som Designer…De Better! Farven på Going Platinum vil jeg beskrive som sølv med et hint af guld. Der er små gyldne prikker i lakken. Dækkeevnen er god. Jeg har brugt to lag. Update: kan købes på nelly.com

Fergie neglelak Gold Album

Sidste lak i dag er Gold Album. Det er egentlig bare en guld version af Going Platinum, Dækkeevne og konsistens er nøjagtig magen til. Den vil helt sikkert se superflot ud til sommerbrune hænder. Det har jeg ikke, så personligt vil jeg meget hellere bruge Going Platinum. Update: Kan købes i DK.

4 Comments

 1. 23. juli 2013 / 23:45

  Lækkert – glæder mig allerede til flere billeder. Har længe ønsket mig Designer… the better – så dette var da et udmærket alternativ, selvom den ikke ligner helt 🙂 Jeg takker

  • Heidi
   Forfatter
   23. juli 2013 / 23:49

   Going Platinum er rigtig flot og jo også billigere end Designer…De Better! Så den kan jeg godt anbefale som alternativ 🙂 Sidder lige og lægger sidste hånd på indlægget til i morgen. Kan afsløre at det bliver GlitterGalore! 😀

 2. Bims
  23. juli 2013 / 22:48

  Er vil med den compo du har lavet med care to danse? Opi og new years kiss Den er meget flot 🙂

  • Heidi
   Forfatter
   23. juli 2013 / 23:19

   Ja synes også selv den blev superfin 🙂 Selvom Care to danse? var lidt svær at arbejde med.

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.