Wild at heart – color club

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg denne smuksak på neglene. Wild at heart fra Color club. Det er den først og eneste mørke holo jeg har set. Holo-effekten er lidt svær at se på billederne pga. manglende sollys og topcoaten har også ædt noget af effekten. Jeg har købt 4 lakker fra color club og jeg har så positivt overrasket over dem. Selvom penslen er lille, er lakken supernem at påføre og dækkeevnen er helt i top. Wild at heart dækker allerede ved ét lag, men jeg har dog givet den to lag her. Det er synd at topcoaten æder noget af effekten, men jeg vil ikke gå uden (synes holo’s har det med at chippe ret hurtigt).

Og nu… billede overload! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.