VM feber med essie braziliant

VM feber med essie braziliant

Der er dømt VM feber det næste stykke tid. Altså jeg går så overhovedet ikke op i fodbold, men jeg har da fattet at der er VM i bold lige nu (Thank Zuckerberg for FB!), så jeg tænkte at en lak i det tema ville være på sin plads.

Eftersom VM bliver afholdt i Brasilien var det oplagt med braziliant fra essie. Det kunne også være for at fejre de nye afsnit af Orange is the new black på netflix 😉 Om det er det ene eller det andet, så er braziliant en lækker sommerneglelak.

Braziliant fra essie

Det er en superlækker stærk orange, men ikke neon med disket shimmer som er svært at bestemme farven på. Den dækker allerede ved et lag, men på billedet er den vist med to lag. braziliant er fra essies sommer kollektion 2011 og  kan købes hos billigvoks.dk.

Hvilken lak har du på i disse VM dage?

2 Comments

 1. 15. juni 2014 / 21:28

  Selvom jeg absolut ikke er orange fan, så har den der et særlig sted i mit hjerte. Dens meget diskrete lyserøde shimmer er så pæn 🙂 Jeg har stadig min fælles fredag geometriske mani på 😀 Den er for pæn til at fjerne igen, så den bliver slidt af! ;D

  • Heidi
   Forfatter
   16. juni 2014 / 7:57

   Jeg er nemlig heller ikke fan af orange, men jeg tror lige netop at det er shimmeret der gør den klædelig på vores blege hænder! 😀
   Kan ski’ godt forstå du stadig har den mani på. Den er for lækker! 😀 Jeg er bare aldrig blevet gode venner med det stamping-halløj, men jeg må jo i gang, kan se det kommer i FF snart.

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.