Ugen der gik // uge 29 2013

ugen-der-gikStartede lige ugen med at rende rundt en hel dag med røven ud af bukserne! Ja, først om aftenen fandt jeg ud af det, fordi min mor så det. D’oh!

Samme aften var mor og jeg på Hvidsten Kro. Det var egentlig Glenn som havde bestilt bord til mig og ham for at fejre vores 2-års bryllupsdag, men så fik han arbejde på Sjælland. Men reservationen skulle da ikke gå til spilde, så mor var stand-in for Glenn.

Jeg lavede is af kokosmælk, vanillie og frosne hindbær. Ville tage et billede til instagram, men Bodil Kat angreb isen. Hun spiser alt hvad hun kan komme i nærheden af – også elastikker og vaskesvamper!

24! Det er antallet af lakker i Wet n wilds Fergie kollektion. Det er så også antallet af lakker som jeg har swatchet og taget billeder af her i weekenden. Billederne kommer på bloggen i løbet af den næste uge.

Lige nu sidder jeg og venter på at klokken bliver 1, så skal jeg køre Glenn til toget mod Sjælland og så skynde mig hjem i seng, så jeg lige kan sove lidt inden en ny arbejdsuge begynder.

Hvordan er din uge gået?

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.