Top 3: shampoo til sart hovedbund

Top 3: shampoo til sart hovedbund

Her er min top 3 over shampoo til sart hovedbund. Fælles for de tre er, at de er milde, ikke indeholder parabener eller MI og er uden hududtørrende sulfalter. De seneste par år er det heldigvis blevet nemmere at finde produkter uden SLS/SLES, som stadig skummer op, når man bruger dem. Disse tre er alle i den kategori.

rahua shampoo for healthy, lustrous hair

217,30kr for 275ml hos beautybay (79 kr pr 100ml)

rahua-shampoo-sart-hovedbund-tyndt-hår-hverdaghverdag.dk

Denne shampoo er til alle øko-hippierne! 🙂 Producenten reklamerer med at ingredienserne er symbiotiske (opvokset i harmoni med naturen) og høstet i regnskoven. Den har en behagelig duft. Det er den mest vaske-effektive er de tre. Når jeg bruger stylingprodukter, er det denne shampoo jeg bruger til at vaske dem ud igen.

 • økologisk
 • vegansk
 • Indeholder ikke SLS eller SLES (sulfater der kan irritere og udtørre huden)

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Camellia Sinensis (Green tea) Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, and Robus Ideous (Raspberry) Leaf Extract, Coco Betaine, Glycerin, Sodium Chloride (Sea salt), Saccharum Officinarum (Molasses) Extract, Glycine, Oenocarpus Bataua (Rahua Ungurahua) Oil, Bursera Graveolens (Palo Santo) Oil, Hydrolyzed Quinoa, Panthenol, Potassium Sorbate (plant derived), Tocopherol (Vitamin E), Citric Acid.


Rudolph care – Blossom shampoo

225 kr for 240ml hos magasin (93,75 kr pr 100ml)

rudolph-hair-shampoo-sart-hovedbund-tyndt-fint-hår-hverdaghverdag.dk

Dette er den dyreste shampoo af de tre, dog ikke hvis man feks køber den, når magasin giver 20% på beautyprodukter. Den har en meget mild duft, som kun lige kan anes, når man bruger shampooen. Der findes også en variant med mint, som giver en let kølende effekt når man vasker håret. Blossom shampoo er en rigtig god og mild shampoo, som sagtens kan bruges hver dag.

 • COSMOS- og Svanemærket
 • Mild duft
 • Indeholder ikke SLS eller SLES

Aloe Barbadensis Leaf Extract (aloe vera), Aqua, Coco-Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Glycerin, Rosa Canina Fruit Extract (hypenrose), Calendula Officinalis Flower Water (morgenfrue), Sodium Levulinate, Saccharide Isomerate (pentavitin), Rubus Ideaus Fruit (hindbær), Hydrolyzed Wheat Protein, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Parfum (naturlig), Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate


Purely professional – shampoo 3

156,75 klubpris hos webapoteket (62,70 pr 100ml)

purely-professional-shampoo-3-sart-hovedbund-tyndt-fint-hår-hverdaghverdag.dk

Dette er den mildeste shampoo jeg har prøvet. Den har kun 5 ingredienser og har en pumpe til at skumme produktet op. Det vil sige at den kommer ud af flasken som skum, som puttes direkte i det våde hår. Det kræver lige lidt tilvænning, og jeg tror stadig at jeg bruger for meget. Den er god til kort og/eller tyndt hår. Det er den billigste shampoo pr. ml, men jeg tror også at man bruger en del mere pr. gang.

 • Kun 5 ingredienser
 • Uden parfume
 • Indeholder ikke SLS eller SLES
 • pH værdi 5,5
 • Kan bruges både til hår og krop

Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Coco-Glucoside, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide (pH regulerende)

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.