Top 3 Kusmi te

Mandag morgen – en ny uge begynder. Jeg har nogle ret faste vaner for at komme i gang på arbejde: Jeg ankommer til kontoret, tænder computer, går så i køkkenet for at lave en obligatoriske kande formiddagsthe.

På arbejde har vi købt forskellige slags te fra A.C. Perchs. Min yndlingsthe er Hvid ananas Pai Mu Tan. Derudover drikker jeg også te fra Kusmi Tea.
Min top 3 over Kusmi Tea er:
1. Prince Vladimir
2. Sweet Love
3. Anastasia
1. Prince Vladimir

Sort the med citrus, vanilje og krydderier. Jeg synes den dufter af filuris eller noget i den stil! 🙂 Det er en dejlig frisk the som kan drikkes i spandevis.

2. Sweet love

Sort the med masser af kryddersmag feks fra lakridsrod og rosenpeber. Jeg drikker den som regel om eftermiddagen. Synes det er en dejlig opkvikkende kl-15-the.

3. Anastasia

Sort the med en behagelig duft og smag af citrusfrugter feks fra bergamot, lemon og orangeblomst. Det er den mest anonyme the af de tre og kan drikkes hele dagen.

Har du nogle yndlingsteer fra Kusmi Tea? Hvilke?

2 Comments

  1. 28. februar 2012 / 17:16

    Hey, det tror jeg at jeg skal prøve så – kan du anbefale en eller to varianter? :)PS. Er SÅ VILD med din nye skjorte fra Designers remix!!!

  2. 28. februar 2012 / 15:05

    Elsker Kusmi te, men er faktisk begyndt at drikke Pukka i stedet, det er langt billigere og mindst ligeså godt 🙂 hvis du ikke kender det, kan du kigge forbi min blog, lavede et indlæg om det i weekenden 🙂

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.