Tokyomilk – Dead sexy Bon Bon Shea Butter Lotion

Randers er ikke en by der har meget at byde på, når det gælder lækre ikke-mainstream negle- og beautyprodukter. Men der er en lille butik i Sct. Mortensgade som hedder “Bliv lækker” som sælger en masser spændende ting bl.a. smykker, tørklæder, e.l.f. produkter (inkl. neglelak), neglelak fra Alessandro og produkter fra The Balm. Jeg købte for noget tid siden Mary-Lou Manizer highlighteren fra The Balm og er utrolig glad for den.
Forrige weekend ville jeg have fat i nogle Alessandro lakker, så jeg smuttede ind til “Bliv lækker”. Udover Alessandro lakker, købte jeg denne lotion. Nøj, hvor er den lækker!  Jeg har aldrig hørt om Tokyomilk før, men blev tiltrykket af den fine indpakning og jeg blev ikke skuffet. Cremen har en let konsistent, men er meget fugtgivende og trænger hurtigt ind i huden. Duften hedder “Dead Sexy” og på pakken står der at den indeholder Deep vanilla, Exotic Wood, White Orchid og Ebony. Den dufter krydret af vanille og en smule blomster. Det søde i den er ikke overdøvende – Den dufter mere eksklusivt og voksent, hvis man kan sige det! 😀

…og nej, indlægget er ikke sponsoreret. Jeg kan bare godt lide butikken og cremen! 🙂

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.