Week of coral // Tahiti watermelon by L’ORÉAL

tahiti-watermelon-loreal

Tahiti watermelon fra L’oréal er nærmere en orangerød end koral (IRL ser den ikke så rød ud som på billedet). Det er virkelig en smuk farve – nærmest neonagtig. Da jeg første gang så den i en Føtex i Silkeborg købte jeg den ikke, men kunne simpelthen ikke slå den ud af hovedet. Da jeg så endelig havde besluttet mig for at købe den, kunne jeg ikke finde den nogen steder! Jeg overvejede seriøst at køre til Silkeborg for at se om neglelakken stadig kunne fåes der. Jeg endte dog med at finde den i Matas i Randers – puhhh 🙂

3 Comments

 1. 11. april 2013 / 13:15

  flot farve.. Jeg har også overvejet en l'oreal neglelak, men ikke købt nogen endnu… Farven på billedet minder lidt om Sally Hansen diamond red velvet. den har jo lidt glimmer/shine effekt 🙂 Hvordan er penslen og tørre L'oreal neglelakken hurtig?

  • Heidi
   Forfatter
   11. april 2013 / 13:42

   Hej Pia, 1000 tak for din kommentar 🙂 Jeg har ikke set den fra Sally Hansen, fåes den i butikkerne nu? Jeg kan godt lide Loreal penslen. Den er lige tilpas bred og lakkens tørretid er også ok. Det eneste minus er at de faktisk er forholdvis dyre, fordi der kun er 5ml i. Til sammenligning er der 15ml i OPI som koster (fuldpris i Matas) 125,- så Loreal lakken koster næsten det samme som OPI, når man tænker på ml-pris.

   • 12. april 2013 / 12:25

    Jeg fandt Sally Hansens Red velvet i Sæby Matas sat ned pris, men i Frederikshavn Matas havde det den til normal pris, så det er nok lidt forskeligt om det har farven, men jeg elsker den rød og er en perfekt forår/sommer farve.
    Det er ikke meget ml, men det er jo også en plus at man bruge det her op end en 15ml flaske lak.. 🙂 Jeg kigger altid efter et tilbud, før jeg køber en lak.. Matas har næsten tilbud på 20% eller køb 3 og betal for 2.. 🙂

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.