Stones n’ roses fra essie

Stones n’ roses fra essie

Efter mit total fail i går med Lights of emerald city, var det rart med en lak som overraskede positivt. Stones n’ roses er endda pænere på neglene end den er i flasken -dejligt! Den er fra essies Resort kollektion 2015. Det er en koral lak med en pinkish undertone.

stones n' roses neglelak essie nail polish

stones n’ roses med prikker

For en glitter-junkie som mig, er der noget næsten skræmmende over en enkel creme-lak! 😀 Så jeg skyndte mig at lave nogle prikker på hver negl. Prikkerne lavede jeg med urban jungle – også fra essie.

stones n' roses neglelak essie nail polish

Jeg synes, det er et mere voksent look, når neglen ikke bliver fyldt helt ud med prikker. Det blev til en supersimpel, men fin sommermani. Jeg vil helt sikkert prøve at lave denne mani igen med andre farver.

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.