Stille… stille ind

stille-silence

Stille…

Ihhh, hvor har jeg bare brugt mange sene nattetimer på at forberede dette indlæg. Flere af jer har lagt mærke til at der er meget stille her på bloggen (Det betyder meget I er så opmærksomme, tak for det). Jeg sidder her, midt i et stormvejr af alvorlig sygdom i den allernærmeste familie. Det gør avs og det er svært at skrive/tale om. Jeg har været/er ked af det, frustreret, vred, træt og ikke mindst handlingslammet. Jeg har virkelig ikke følt at jeg kunne bidrage med noget spændende til bloggen.

Stille ind!

Men det er ikke fordi jeg ikke har tænkt på bloggen – det har jeg, faktisk en hel del. For jeg er typen der lytter meget og gerne vil gøre alle glade og tilpasse. Men min “behagesyge har desværre gjort at bloggen indtil videre ikke været det frirum som jeg egentlig havde håbet. For jeg ved at min læsere også er min familie, venner og arbejdskolleger – og jeg vil så nødigt støde nogen eller udlevere dem og mig selv. Men det er også grunden til at bloggen er blevet lidt kedelig, monoton, tandløs og bare leverpostej. Og når livet så bliver alvorligt, bliver det svært at skrive, og her bliver så larmende stille…

Men nu er jeg så kommet til den konklusion at i stedet for at være stille, vil jeg prøve at stille ind…. stille ind på mit liv og hvad der foregår på den anden side af skærmen. Men det bliver svært, for in real life er det ikke hele tiden lutter neglelak og happy thoughts, hvilket også vil komme til at blive afspejlet på bloggen. Men jeg håber virkelig I har lyst til at følge med alligevel.

Ps. Ja, det er mig på billedet, dog i en noget yngre version 😉

6 Comments

 1. 26. juni 2013 / 13:53

  Mange varme tanker til dig og din familie! <3

  • Heidi
   Forfatter
   18. juli 2013 / 19:09

   1000 tak Vanessa <3

 2. Louise T.
  26. juni 2013 / 9:41

  I medgang og modgang. Vi er alle mennesker både indeni og udenpå. Vi kan pynte os på ydersiden, men det er indeni det virkelige liv foregår.
  Så happy go lucky eller virkelig trist. Jeg skal nok være der i alle aspekter af følelsesregisteret!
  Og ja, når livet gør ondt, så hjælper det faktisk at skrive…

  Mange varme hilsner herfra.

  • Heidi
   Forfatter
   18. juli 2013 / 19:12

   1000 tak Louise <3 Du har ret, det hjælper at skrive. Det er dog ikke alt som tåler dagens lys, så jeg har suppleret med en dagbog for min egen skyld 🙂

 3. Krummes Krummelurer
  25. juni 2013 / 22:59

  Det er jeg oprigtigt ked af at høre. Jeg vil følge med alligevel – i både medgang og modgang.
  Mange tanker til dig og familien.
  Kram Christina

  • Heidi
   Forfatter
   18. juli 2013 / 19:14

   1000 tak Christina <3 <3

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.