Status pt.

I am back from outer space! 😀

Puhhh, 2014 var et hektisk og skelsættende år for mig. Derfor har jeg  i 2015 haft travlt med at leve – nogle gange bare overleve! 🙂 Men nu føler jeg efterhånden at jeg har overskud og lyst til at blogge igen, så jeg arbejder på en ugeplan for uploading af indlæg. Det bliver fedt! Stay tuned! 🙂

Som sagt er der sket meget siden sidst, så her kommer “Status pt.”:

Civilstatus
Blev skilt i december sidste år. Jeg er OK nu.
Derudover: ingen kommentarer.

hverdaghverdag-flytte

Bolig
Jeg er lige flyttet fra et hus på 120kvm(+udhus) til en 1-værelses på 36kvm med 1,5kvm kælderrum! (Eller jeg er ikke færdig – bliver vist nødt til at  afholde loppemarked snarest!)
Det er min lille hule – Mit lille sommer (og vinter) residens. Det er rart igen at have et sted hvor jeg har helle og kan finde ro.

Job
Skiftede job i efteråret 2014. Samtidig ændrede stress mit syn på privatlivet- såvel som arbejdsliv. Mine ambitioner er ikke længere toppen på jobbet, men et liv hvor jeg passer på migselv og har balance i arbejds- og privatliv.

Krop
Har smidt nogle kilo, hvor mange ved jeg ikke, for vægten er også smidt ud. Jeg kæmper dagligt med min indre sofakartoffel, men i stedet for kur og sur træning i overfyldt fitnesscenter, er det begyndt at handle om at have det sjovt med motion og at spise efter aktivitetsniveauet.

hverdaghverdag-sports

Hobby
Jeg er stadig vild med neglelak – der er kommet mange flere hudplejeprodukter til, lidt håndarbejde bliver der også tid til. Derudover er der tilføjet svømning, løb, vandring og lidt cykling. Med andre ord, jeg kunne godt bruge 50 timer i døgnet!

IMG_1300

Jeg glæder mig virkelig meget til at blogge igen og håber at I stadig har lyst til at følge med.
Vi ses!

8 Comments

 1. Line
  2. september 2015 / 8:40

  Badekar! Så skal du helt sikkert forkæle dig selv med bath bombs og bubble bars fra LUSH. Jeg garanterer, at det booster humøret 🙂
  Dejligt, at du er tilbage!

  • Heidi
   2. september 2015 / 12:08

   Hej Line, det første jeg gjorde da jeg fik lejligheden, var at bestille hos LUSH! 😀 Så Twillight, Ickle Baby Bot, Dragon’s Egg og The Comforter ligger og venter på at jeg lige får nogle timer hvor jeg har tid til karbad 🙂

 2. 1. september 2015 / 1:21

  Godt at se du er tilbage 🙂

  • Heidi
   1. september 2015 / 11:28

   Tak Maria 🙂 Jeg håber på at komme med på “Fælles Fredag” inden for de næste par uger, når jeg lige finder ud af det nye InLinkz!

 3. 1. september 2015 / 0:12

  Jaaaa, dejligt at have dig tilbage!

  • Heidi
   1. september 2015 / 11:31

   Åhh takker Miriam, hvor er jeg glad for at du (og alle jer andre) stadig følger med 🙂
   Selvom jeg ikke har været aktiv herind, har jeg fulgt med i jer andres blogge og insta (og smiler stort hver gang Frank gider flashe 🙂 )

  • Heidi
   31. august 2015 / 22:19

   1000 tak, Christina. Jeg glæder mig til at komme i gang igen. Har en masse “draft”-indlæg som venter på at blive udgivet 🙂

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.