Inspireret af min familie // Fælles Fredag

Denne uges tema i Fælles Fredag er “Inspireret af min familie”. I går var jeg i Normal og kom forbi Sprung fra OPI Mariah Carey Spring Collection.

Min mor og jeg kiggede på den i Matas dengang i 2013, da den lige var kommet frem. Min mor synes den var såååå flot. Men jeg har virkelig svært ved at få mig selv til at give 125kr for en OPI neglelak. Så jeg købte den ikke. Men nu da jeg så den i Normal til 69kr og jeg kom til at tænke på den episode i Matas, kunne jeg ikke lade være med at købe den. Derfor indgår Sprung i mit design i dag.

Sprung OPI hverdaghverdag fælles fredag

Sprung

Ved første øjekast er Sprung en kobber neglelak. Men den er sammensat af flere forskellige farver microshimmer, mest guld og pink i en brunlig-pinkish gelly base. Den er ikke særligt godt dækkende og ret tynd, så jeg har brugt 4 lag for at få den til at dække helt. Lakken kan købes i Normal til 69kr eller på nicehair.dk til 59kr.

Sprung OPI hverdaghverdag fælles fredag

På ringfingeren har jeg først lagt en sort base, Licorice fra essie og et lag af den hurtigt tørrende top coat fra Seche Vite, for jeg ville forsøge mig med vinyls for første gang.

Tip

Hvis din glitterlak ikke dækket særligt godt, så brug en svamp, som hvis du ville lave en gradient. Svampen suger lakken og glitteret bliver overført mere intenst på neglen. Det er det jeg har gjort på ringfingeren.

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.