Shop amok i Aarhus

Min mor og jeg gik shop amok i Aarhus i går (lørdag). Vi stod tidligt op og var i Aarhus da butikkerne åbnede. Vi var først på vej hjem igen kl 18.30. Hvis ikke det var fordi butikkerne lukkede var vi blevet ved længe endnu 😀 Her kommer lidt billeder af hvad der kom med mig hjem.

Sort cardigan med blondeindsats på skulder og ærmer. Jeg købte også en bluse og to tørklæder (orange med stjerner plus et neongult) som jeg ikke har billeder af. 

Ur fra Pilgrim i sort gummi og roseguld

Jeg købte to par sko til “To for en” pris i POSH/Bruuns Galleri. Første par er klassiske sko fra Tommy Hilfiger, som er så behagelige at have på. Det andet par er fra United nude – et mærke jeg ikke har set før, men hold nu op, jeg er vild med deres design. De havde også disse i butikken, men ikke på tilbud, for ellers var de også havnet hjemme hos mig.

Vi var også forbi Esthetique hvor mor købte en Super3 booster creme fra Beauté Pacifique og jeg købte  en hånd/albue creme fra Yes to carrots. Den har en superlækker konsistens, fugter og efterlader ikke hænderne fedtede.
Sidst med ikke mindst, købte jeg selvfølgelig også neglelak. To stk. FNUG i en tøjbutik, hvor jeg fik 50% rabat. Farvene er Gold digger (guld glimmer) og Flower power (mørk grålilla). 
Hos Esthetique havde de nogle OPI på tilbud til 99 kr. Det gjaldt også nogle stykker fra deres designer serie, som normalt koster 175 kr pr stk, så de skulle da med hjem 🙂 Farvene jeg købte er, Divine Swine, Care to danse?, Extravagance, Mystery.
Når vi er i Aarhus er det et must at vi drikker vores eftermiddagskaffe på Sigfreds kaffebar.

Vi spiste husets burger på Jacobs pitabar (som havde virkelig sød og serviceminded personale) og fik Humlebi- og Blåmejsejuice hos Juice stop.

3 Comments

  1. 9. juli 2012 / 10:39

    Det var en rigtig god shoppetur! 🙂 Jam sko og neglelak er mine obsessions 😀

  2. 9. juli 2012 / 6:12

    Der er nu ikke noget som en go' shoppetur, specielt ikke når den involverer både neglelak OG sko! 😀

  3. 9. juli 2012 / 1:23

    Det ligner en GOD shoppe tur :-p

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.