sephora shopping

sephora shopping

Åhhh sephora! Ingen Københavner-tur uden et smut forbi sephora. Denne gang var jeg alene afsted og kunne uden stress bruge al den tid jeg ville på at kigge og mærke på produkterne – haha! 😀

girl meets pearl

Jeg er i forvejen fan af High beam fra benefit. Men Girl meets pearl er mere gylden end den lyse pink high beam. Det gør Girl meets pearl perfekt til sommer. Den har en smart klik-emballage, som gør den super nem at bruge.

Pris 235 kr/120ml

sephora-benefit-girl-meets-pearl

gimme brow

Endnu et produkt fra benefit som jeg har ønsket mig længe. Jeg købte den i farven medium/dark. Farven er en lille smule for mørk i forhold til mine bryn. Men den fungere godt, hvis jeg børster brynene igennem med en “spoolie” efter jeg har brugt den. Jeg elsker elsker elsker den lille børste!

Pris 190kr/3g

sephora-benefit-gimme-brow

love flush blush

Siden jeg så de første billeder af de her blushes fra too faced, vidste jeg bare at jeg måtte have en. Jeg købte farven Love hangover. Den er meget pigmenteret, så der skal bruges en let hånd, hvis det skal se naturligt ud. Det er en flot blush, men jeg har fortrudt at jeg købte den farve. Baby Love ville passe meget bedre til mig, så mon ikke jeg køber den på et tidspunkt…

Pris 225kr/6g

sephora-too-faced-love-flush-blush

glamglow masker

The power of youtube! Glamglow maskerne er overalt på youtube, så jeg lod mig lokke (!) til at købe både Youthmud (sort) og Powermud (grøn). Nu hvor jeg nærlæser INCI, kan jeg se at de to masker blandt andet indeholder MI og er meget parfumeret. Det er som regel noget jeg prøver at gå udenom, så heldigvis er det kun små prøver jeg har købt.

Pris 135kr/15g

sephora-glamglow

formula X the system to go kit

Jeg købte også the system fra Formula X, som jeg har været på jagt efter siden det kom frem. Det er et supersmart kit, som indeholder alt hvad man skal bruge til en lækker og holdbare manicure. Jeg har skrevet mere om kittet her.

Pris 160kr/4x3ml

sephora-formula-x-the-system

melted chihuahua

Jeg vil gerne have købt en long-wear lipstick fra too faced i farven melted chihuahua. De havde den som tester, men desværre var den udsolgt.

Denne gang brugte jeg lidt over en time i sephora og købte for 1080kr. Hvad ville du købe hvis du havde 1000kr til shopping i sephora?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.