Second franken polish

I dag er første gang jeg har min anden franken på alle negle. Jeg lavede jo en rød lak første gang, men den blev meget tyk i konsistenten. Denne føles mere som en “rigtig” neglelak. Den er faktisk blevet superfin, hvis jeg skal sige det selv 🙂

Men for lige at give den prikken er i’et, lagde jeg et lag Splash dive, som er en blå glitter fra HOT. 
Hold nu op altså!!! Jeg kan ikke lade være med at sidde og kigge på de negle hele tiden 😀

3 Comments

  1. 6. juli 2012 / 23:28

    (Jeg ved ikke hvordan man staver til den lyd jeg sagde da jeg klikkede mig ind på din blog idag, men prøver) Øioioiii !!! Jeg er fuldstændig neon-selvlysende-grøn af misundelse. Ej hvor er den flot!! Og jeg forestiller mig at det giver en ganske særlig følelse i hjertet, at have en lak på neglene som man selv har designet!?!

  2. 6. juli 2012 / 11:55

    Tak, jeg er også blevet ret glad for resultatet denne gang :-)Det er en lille krukke, hvor der har været kapers i! 😀 Jeg havde ikke lige andet og synes også det nogle gange er lidt vanskeligt at blande i en neglelakflaske.

  3. 6. juli 2012 / 8:31

    Den er godt nok flot!Hvad er det for en lille krukke, du har blandet den i? 🙂

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.