REVLON – Scandalous/Facets of fuchsia

 
Da jeg sad og kiggede mit billedearkiv igennem opdagede jeg, at jeg helt har glemt at dele denne smuksak med jer. Det er Scandalous fra REVLON. Den har før været lanceret som Facets of fuchsia, men det er samme lak, der er kun navnet til forskel. Det er en dupe for deborah lippmanns Bad romance. Da hendes lakker er ret pricey, valgte jeg at købe REVLONs version og jeg blev ikke skuffet. Den dækker ved to lag og er bare vildt smuk!
Det næste billede, hvor man kan se REVLON og deborah lippmanns lakker ved siden af hinanden,  er lånt fra en blog der hedder Fab Fatale (og jo jeg har spurgt om lov). Hun blogger om negle om mandagen, manicure mondays. Hendes billeder er flotte og mani’erne er virkelig fine – så tjek bloggen ud her – den er super! 🙂
Picture form fabfatale.com

8 Comments

 1. 5. juli 2012 / 18:02

  Må vi ikke nævne navnet? Så må jeg gætte mig frem… Starter det med EB og slutter på noget i stil med AY? Der har jeg nemlig kigget, og der var kun en enkelt på auktion, som ikke sender til DK. Tsk!!!

 2. 5. juli 2012 / 16:17

  Ohhh The evil place that must not be named! ;-)Jeg har kun en enkelt lak fra DL og det er Mermaids dream, som jeg ikke har kunnet finde en dupe for endnu. Synes også 130 kr for én lak er for meget. Jeg ejer heller ingen chanel lakker (endnu).

 3. 5. juli 2012 / 14:10

  Iøvrigt køber jeg aldrig de dyre hvis der findes en dupe. Og DL fås vidst ikke under 130 kr. og det vil jeg simpelthen ikke give for en lak!!!

 4. 5. juli 2012 / 14:09

  Og så det store ? Hvor køber man den? :-p

 5. 5. juli 2012 / 11:02

  Hej Lisa, ja kun revlon <3 Lakken er sort (ikke creme, nærmere jelly) med masser af glitter, virkelig stoppet med glitter! Jeg kan kun anbefale dig at købe den – den er så flot! Jeg var lidt skeptisk inden jeg fik den at se IRL, for jeg har også Whimsical (dupe for Glitter in the air), men den er jeg ikke så vild med. Der er ikke ret meget glitter i og jeg tager en anden lak på under, for ellers er den noget fesen i farven. Men når jeg ser sammenligninger på nettet, er det virkelig en præcis dupe for Glitter in the air, så jeg er glad for at jeg prøvede revlon først og ikke smed så mange penge efter deborah lippmanns version.Men Scandalous kan du roligt købe, den er GORGEOUS!!!

 6. 5. juli 2012 / 9:27

  Har du kun Revlon på? Ser ud som om du har en mørk baggrund på, eller er det virkelig Revlon´s der er så opaque? Den må jeg eje!!!! 🙂

 7. 4. juli 2012 / 19:21

  Jeg har også Revlon's version, og jeg er helt vild med den!!

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.