Prikker // Fælles Fredag

lime crime neglelak hverdaghverdag blog

Mit navn det står med prikker…

Jeg ELSKER prikker! Prikker på tøj, på ting og selvfølgelig også på neglene. Det her prikkede pastel negledesign lavede jeg egentlig til påske, men først havde jeg travlt med besøg af min nevø i weekenden op til påske og onsdagen inden påske måtte jeg overgive mig til (mande)influenza efterfulgt af bihulebetændelse. Øv!

Pasteller er ikke farver jeg går med til dagligt, men om foråret og især til påske, synes jeg de er så fine.

prikker neglelak hverdaghverdag blog

Hver gang jeg vil lave pastel nail art, finder jeg helt automatisk mine lime crime neglelakker frem. Jeg synes de er så fine! Det er ikke fordi konsistensen er supergod, men farverne er bare perfekte og de er tilpas pigmenterede til at lave nail art med.

Desuden er de superflotte både med en glossy top coat, men især også med en mat top coat over, som du kan se på billedet herunder.

prikker matte neglelak hverdaghverdag blog

Mine lime crime neglelakker er efterhånden nogle år gamle og jeg tror at de måske er udgået? I skrivende stund sælges de i hvert fald ikke fra Lime crimes egen hjemmeside.

Jeg fandt 4 af dem på denne side, men jeg har ikke handlet fra den side før. Hvis du køber noget fra Dolls Kill, skal du være opmærksom på at de sender fra USA, så hvis du køber for over 80 kr, kan du risikere at skulle betale moms (+gebyrer).

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.