Pantone Color of the year 2016

Pantone Color of the year 2016 er hele to farver, nemlig rose quartz og serenity.

Pantone Color of the year

Hvad er Pantone Color of the year 2016

Hvert år siden 2000 har firmaet Pantone udvalgt en farve som de kalder “Color of the year”. I år er første gang de har valgt to farver. Som jeg hørte en sige: “man skulle tror at nogen hos Pantone er gravid og ikke kender kønnet”. 😀


Pantone Color of the year

I sidste uge sad jeg og kiggede mine essie neglelakker igennem og fandt hele tre par som måske kunne gå som Rose quartz og Senenity.

Jeg valgte først at bruge Bikini so teeny og Fiji, som jeg synes passer bedst. Men Fiji er bare en bitch at arbejde med, så i stedet lagde jeg Good morning hope som base. Good morning Hope stammer fra essies Breast Cancer Awareness Collection fra 2012.

Pantone Color of the year

Altså Good morning Hope som base, Bikini so teeny på kanten af neglen. Essies blanc (helt hvid) som den først dot og Fiji som prik i midten af blanc og som “ører” 🙂

Pantone Color of the year

Fiji og Bikini so teeny kan købes online hos billigvoks.dk.

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.