Orly – Androgynie & Rock solid

Jeg havde virkelig forventet mig meget af Androgynie, men den skuffede desværre. Se lige det fine glimmer i flasken. Hvis bare lakken så sådan ud, men det gør den ikke. De store glitterstykker er ikke til at få ud af flasken. I denne mani, fik jeg fire styk glitter ud!!! (Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse) Jeg fandt et råd på nettet hos en anden blogger, om at vende flasken på hovedet min. 24 timer inden man skal bruge den – men ærlig talt – det er min tålmodighed bare ikke til, så jeg tror lakken bliver bortaborteret til en som vil elske den mere end jeg.
Rock solid er derimod et herligt bekendskab. Det er en asfaltgrå med sølvshimmer og holografisk glitter, og det her glitter vil gerne ud af flasken 🙂 Den er superfin og nem at lægge. Den dækker godt  – Jeg har to lag lak og seche vite topcoat på her på billederne. Jeg tror Rock solid og Sloane square fra nails inc. ligner hinanden meget – jeg må sammenligne dem en dag. Her kommer lige et par ekstra billeder af Rock Solid.

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.