Ørken-Tørke // Fælles Fredag

ørken fælles fredag hverdaghverdagdk

Igår var det FNs Verdensdag for Bekæmpelse af udbredelse af ørken og tørke, derfor er det temaet i “Fælles Fredag”.  Men men men, der kommer desværre ingen vilde, kreative negledesign fra mig i dag, for jeg har haft en ret travlt uge. Tirsdag skulle jeg til Marketingscamp i København, så jeg tog en forlænget weekend i Malmø/København. Jeg var først hjemme hos mig selv igen onsdag aften, efter at have været hjemmefra siden fredag morgen, så nu trænger jeg bare til en slapper!

Nå, men lidt neglelak skal I alligevel ha! 🙂

Cool oasis

Det er længe siden man kunne se sneak peeks af depends The great desert kollektion hos diverse neglebloggere. Jeg tænkte at de lakker ville være perfekte at bruge i dag. Det er farven farven 4089 cool oasis, som jeg har valgt at bruge her. Hot Desert og Sahara Queen fra samme kollektion er også rigtig fine, men jeg var lige i humør til denne flotte babyblå.

ørken hverdaghverdagdk fælles fredag

Cool oasis er semi-mat. Den er nemmere at lægge på neglene end en hel-mat. Jeg har lagt tre lag uden base/top coat. Hvis man gerne vil have det helt matte look, kan man bruge en mat top coat oven på lakken. Ville egentlig have lagt en sølv krakeleringslak ovenpå, men havde ikke nogen i min samling.

The great desert kollektionen fåes lige nu i Matas til 29,95kr pr stk. De er udsolgt på matas.dk.

 

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.