OPI – Too hot pink to hold ’em

Lørdag eftermiddag, et smut ind til byen, shoppe lidt, ind i en lokale beautyshop, hov hvad er det?! Hun havde det meste af OPI’s Texas kollektion fra foråret sidste år liggende i en rodekasse. Sikke et kup – to stk for 80,- kr! Jeg hamstrede lige et par stykker (tror måske jeg må tilbage efter San Tan-tonio og Y’all come back, Ya Hear?”).

Kuppet! 🙂

Dem jeg købte fra OPI (undtaget “I vant to be a-lone star” som er gråblå /isblå shimmer) er jellies eller sorbetlak som OPI kalder dem. De er superlækre semitransperante og har en rigtig flot glans. De er tynde i konsistensen, hvilket jeg synes kan gøre dem en smule svære at lægge. De er pænest hvis man lægger tre lag. I dag har jeg “Too Pink To Hold ‘Em på”. Jeg overvejer at lægge et lag “I Lily Love You” eller “Nubar 2010” over, men nu prøver jeg lige uden 🙂

Too hot pink to hold ’em

Udover OPI købte jeg to andre som også lå i samme rodekasse. En neongul mat essielak, der var ingen navn på – nogen der ved vad den hedder? Den sidste var en jellylak fra recue beauty lounge, som jeg ikke har hørt om før.

Essie mat neongul
recue beauty lounge – sheer red
OPI – I vant to be a-lone star
OPI – Houston we have a purple
OPI – Do you think i’m tex-y?
OPI – Too hot pink to hold ’em?

“Too hot pink to hold ’em” og “Do you think i’m tex-y?” ligner hinanden utrolig meget. Jeg må lave en sammenligning af dem på et tidspunkt.

2 Comments

  1. 10. juli 2012 / 16:11

    1000 tak, Whifey. Så er det opklaret 🙂

  2. 10. juli 2012 / 16:10

    Den gule hedder funky limelight;)

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.