OPI – Number One Nemesis

Så kom den bestilte Number One Nemesis fra OPIs Spiderman kollektion endelig hjem til mig! Jeg har også bestilt Just Spotted the Lizard, som lå på mit bord da jeg mødte på arbejde i morges 🙂 Jeg synes egentlig ikke at det er sommerlakker, men nu er det fine pinsevejr også skiftet til blæst og 12 grader, så Number One Nemesis bliver luftet på mine negle i de kommende dage.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA          

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den er, som de fleste fra fra OPI, nem at lægge (Jeg er dog begyndt at tænke om den brede børste, at den er for bred – synes det er svært at lægge lak på med den på begyndelsen af neglen). Farven er utrolig smuk – kan bedst beskrives som stålgrå med grønne, guld og brunlige nuancer. 

På billederne har jeg to lag lak og Seche Vite topcoat på. Det er efter sigende en dupe for Chanels Graphite.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.