OPI ink. // Original & Suede

OPI Ink.

Lige nu er “Liquid sand” (tekstur) lakker det nye shit, ligesom “Suede” finish engang var det. Jeg var ikke lak-besat dengang suede-lakker kom frem og jeg har hørt at de er “Hard to Find”, så jeg har ikke ejet en – før nu. Jeg har haft den almindelige version af OPI Ink. i lang tid og den er rigtig fin. En mørk blålilla lak med masser af shimmer. Men nu er jeg så heldig at have fundet OPI Ink. i suede versionen (hele tre flasker endda!).

opiink800shadow

Hold nu op, den er flot! Jeg har aldrig forstået hypen omkring suede lakkerne, men jeg havde jo heller ikke set dem IRL. Jeg har ikke set den finish hos andre lak-mærker, jo måske lakkerne fra Manglaze kommer tæt på, men ellers ikke. På billederne er den blanke lak OPI Ink. og den matte er OPI Ink. suede.

2 Comments

 1. 16. marts 2013 / 11:12

  Den er så fin – og med top coat viser den igen helt andre sider af sig selv 🙂

  • Heidi
   Forfatter
   18. marts 2013 / 12:17

   Jeg er såååå vild med den, nu hvor jeg endelig ser den IRL og ja den ser helt anerledes ud hvis man kommer top coat ovenpå, men jeg er mest vild med den uden 🙂

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.