OPI – I eat mainely lobster

I dag har jeg OPIs “I eat mainely lobster” på. Jeg synes den ser mere rød ud på billedet end i virkeligheden. De andre billeder som jeg har set på nettet af den, ser for pink ud, så den er nok svær at tage et realistisk billede af. Det er en koralfarvet lak med gylden shimmer – eller det vil sige i flasken kan man se shimmer, men ikke på neglene. Jeg har dog hørt at man kan se det i solskin, men det har der ikke været meget af her i dag… Den var ok at lægge (hverken supergod eller forfærdelig). Jeg har to-tre lag på. På nogle negle måtte jeg lægge tre lag før den blev pæn.
Seche vite topcoat gir lige prikken over i’et.
Da jeg var i Føtex, opdagede jeg en kurv med revlon og gosh produkter. Prisen? To for 35,- kr, så jeg nuppede lige lidt forskelligt 🙂
En orange revlon neglelak som hedder “Mad about mango”. Det er en parfumeret lak, så når den er tør dufter den sådan som jeg husker at Jenka tyggegummi dufter! 😀 Gosh on stage lip gloss dufter også lidt at tyggegummi, men den smager ikke af noget og er ret klistret.
To stk. Gosh neglelak. Den ene hedder Silky mint og minder lidt om Mermaids tear fra OPI. Den anden hedder Golden brown og det beskriver farven meget godt. 🙂
To læbestifter fra Gosh. Midnight er en violet/mørkelilla med en lille blåtonet shimmer i. Den anden hedder Tutti Frutti og er faktisk nøjagtig samme farve som I eat mainely lobster, bare en smule mere metallic. Begge er meget cremet i konsistensen.
En fin lavendelfarvet lipgloss fra revlon og en rødbrun creme gloss også fra revlon.
Til sidst en effekt powder i farven “Rose Gold” og en mat øjenskygge fra revlon i farven Peach Sorbet som nærmest er samme farve som min hud. Den bliver fin til hverdag.

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.