Om mig

Hej, jeg hedder Heidi / Blogger på hverdaghverdag.dk

Er 39 år gammel og er for nylig flyttet til Aarhus efter at have boet i ca 20 år i Randers. Jeg er vild med neglelak og alt hvad der glimter. Kæmper dagligt med den indre sofakartoffel. Jeg elsker at købe nye ting, men prøver samtidig at leve mere minimalistisk. Når jeg blogger vil det typisk være om:

  • Neglelak, hudpleje og make-up
  • Bolig og livsstil
  • Sundhed (mad, træning, motivation)
  • Tanker om livet (og døden)
  • Tech (apps, gadgets)

Hvorfor hedder bloggen hverdaghverdag.dk?

Jeg har efterhånden blogget under en del navne – feks hverdaghverdag.dk og “Se min kjole…” Efter noget tid er det som om jeg vokser fra navnene, bliver træt af dem eller føler mig begrænset af dem. Jeg vil gerne blogge om alt det som fylder i min hverdag, så hverdaghverdag.dk synes at være et godt navn. Jeg har andre steder set diskussioner om .dk eller .com. I diskussionerne ser det ud til at folk synes at .com er pænest?? Jeg synes ikke rigtigt at .com gav mening da jeg gerne vil blogge på dansk. Det er ikke meningen at jeg vil nå ud til hele verden… Om bloggen hedder hverdag hver dag, hverdag hverdag, hver dag hver dag eller hver dag hverdag – det må du selv bestemme 🙂 Selv hælder jeg nok mest til hver dag hverdag, men udtaler det bare ud i én køre: hverdaghverdag.dk

Affiliate links

Nogle links er markeret med “Affiliate link”. Det vil sige at hvis du klikker på linket og køber noget i den webshop der er linket til, tjener jeg en procentdel af det beløb du køber for. Jeg linker kun til webshops hvor jeg selv køber produkter.

Gratis produkter

Jeg har stort set altid selv købt produkterne som jeg omtaler på bloggen. Hvis jeg omtaler nogle produkter som jeg har fået tilsendt eller fået i gave, vil det altid være oplyst i blogindlægget.

Sponsorerede indlæg

Sponsorerede indlæg er indlæg hvor man bliver betalt for at omtale et produkt eller en virksomhed. Jeg har endnu ikke lavet nogen sponsorerede indlæg. Hvis det skulle ske i fremtiden, vil indlægget altid være mærket “Sponsoreret indlæg”, “Betalt indlæg” eller lignende.

Teknik og udstyr

Jeg elsker at nørde teknik og står derfor selv for alt omkring bloggen. Med alt mener jeg opsætning af website, lave grafik, tage billeder, redigere billeder og skrive indlæggene. Jeg bruger både min mobiltelefon (iPhone 6S) og et DSLR-kamera (Olympus E-410) til at tage billederne til bloggen. Jeg redigere billeder i PhotoShop og PicMonkey. Bloggen er lavet i WordPress. Det meste er selvlært – jeg har spurgt google og youtube 🙂