Ny glitter neglelak Gosh Greed

GOSH P3070049-800

Gosh er kommet med to nye lækre glitter neglelakker – Girls on film og Greed. Jeg har ledt højt og lavt efter Girls on film, men kunne ikke finde den. Greed kunne jeg dog sagtens finde, så har kommer billeder af den fine lak. Man kan godt bruge den alene, men jeg tænkte at den kunne være flot over en guld eller gullig lak, så jeg fandt tre som jeg prøvede at bruge som base under Greed.

GOSH greed-original800

Jeg valgte at bruge Crema de limón fra Lime Crime. Det er en superfin pastelgul lak. Jeg brugte to lag Crema de limón og et lag GOSH Greed. Som det nok kan ses på billederne, havde jeg INGEN problemer med at få glimmer med op ad flasken, hvilket kan være et problem med nogle lakker. Men her er der virkelig glitter for alle pengene og ja så er den jo ikke engang dyr 🙂

GOSH greed2-originalshadow800

Har du prøvet Greed og Girls on film?

Husk at du kan klikke på billederne for at se dem i fuld størrelse 🙂

1 Comment

  1. sissetoft
    13. marts 2013 / 14:08

    Jeg har vist Girls on Film på min blog – den er så fin! Jeg har faktisk fortrudt lidt, at jeg ikke købte Greed med, den er meget finere i virkeligheden end på flaske.

    Har du prøvet at spørge om de har GoF ude bagved? Den jeg fik stod nemlig ikke inde på hylden 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.