NOTD // No Place Like Chrome & Confettis

Jeg har haft dette på neglene i flere dage nu. Det er bare ikke kønt mere, men jeg har haft alt for travlt til at skifte. Bunden er No place like Chrome fra essie. PUHHH den er besværlig at lægge pænt! Det er ligesom om den tørrer inden man når at lægge den. Jeg vil prøve at lægge en Aqua Base nedenunder næste gang – har hørt at det skulle gøre den nemmere at lægge på.

confettis878

Ovenpå No Place Like Chrome har jeg lagt et lag Confettis fra L’Oréal. Det er en klar lak med matte sorte og hvide hexagonformede glitter i to forskellige størrelser. Jeg kan godt lide at glitterstykkerne ikke er så store og så synes jeg bare det er sjovt at den hedder Confettis, altså som i confetTIS! Ja, ja, jeg ved det godt – total plat humor 😀

2 Comments

 1. sissetoft
  20. februar 2013 / 16:38

  Haha, det navn morer altså også mig. Nogle bliver bare aldrig rigtig voksne hvad det angår… 😉

  • Heidi
   Forfatter
   23. februar 2013 / 10:51

   Haha, ja jeg har oså et eller andet med navne på lakker – så derfor bliver jeg nødt til på et tidpunkt at eje Manglaze Lesbihonest, BB Alien Puke og andre lakker med "gode" nanve 🙂

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.