Neglelak på tilbud // Nicole by OPI swatches

nicole-by-opi

Kvickly har neglelak på tilbud i denne uge som vi, der ikke er på ferie, kan glæde os over. Det er Holiday 2011 kollektionen fra Nicole by OPI, som Kvickly har fået fingere i. Scrangie har billeder/swatches af lakkerne her. Kan du gætte hvilke jeg har købt? Jeg kan afsløre at jeg har købt fem af dem.
[showhide type=”typeA” more_text=”Klik her for at se hvilke lakker jeg købte…” less_text=”Klik for at lukke sammen igen” hidden=”yes”]

holiday2011-nopi-shadow

Gættede du rigtigt? Jeg stod og kiggede længe på Rainbow in the S-kylie, men jeg har altså nok multiglitter i klar base (sagde hun virkelig “nok”?!) og Wear something spar-kylie er også fin, men jeg har Excuse moi (OPI muppets kollektion) i forvejen, så den sprang jeg også over.

neglelak its all about the glam Nicole by opi

It’s All About The Glam er en hvid shimmer lak. Den ser fin og ren ud, men hvor er den bare besværlig at lægge pænt. Den vil bare ikke ligge jævnt og jeg måtte lægge tre lag før det blev nogenlunde ensartet, men den kunne sagtens tåle et lag mere.

neglelak Kim-pletely in love Nicole by OPI

Kim-pletely In Love er sart pink med superfint shimmer. Konsistens og dækkeevne er desværre ligesom It’s all about the glam. Denne lagde jeg også tre lag af, men den kunne også sagtens få et lag mere.

neglelak disco dolls nopi

Disco Dolls er en guld glitter med mulitfarvet glitter. Den er såååå fin! Den er nemmere at lægge end de to første, men jeg har dog lagt tre lag for at for den til at dække fuldstændigt.

neglelak follow-me-on-glitter-nopi

Follow Me On Glitter er en gråsort/sølv glitterlak med multifarvet glitter. Det er dybest set bare en mørkegrå version af Disco Doll. Denne behøvede jeg kun at lægge i to lag, for at få den til at dække helt.

neglelak Kendall on the Katwalk nopi

Kendall on the Katwalk er en blå microglitter lak med grøn og lilla. Nøøøøj, den er så flot! Billedet viser slet ikke alt dens awesomeness! Hvis du kun vil købe én lak fra Holiday kollektionen, så køb denne! Ved første lag tænke jeg: hvaaa?! Den ligner en jellyagtig lak med glimmer. Jeg har lagt tre lag og den dækker helt. Den bliver ikke blank, men får mere en overflade som OPIs liquid sand, men ikke så ru, fordi glimmeret i Kendall on the Katwalk er mindre. Jeg kan slet ikke beskrive hvor fin den er, vil bare sige køb køb køb! :-)[/showhide]

2 Comments

  • Heidi
   Forfatter
   5. oktober 2013 / 11:38

   Det kan du se, hvis du klikker på teksten 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.