Nail mail – Zoya

Jeg har adopteret to rødehårede piger. Astra og Gloria hedder de. De er så søde og fine og jeg kommer til at tænke på jul og OPIs Muppets kollektion, når jeg kigger på dem. Astra minder om Excuse moi! men er mere hindbærfarvet og glossy. Det er virkeligt svært at fange hendes skønhed på billeder. Hun er næsten helt tredimensionel at se på! 🙂 
Gloria kunne godt minde om “Meep Meep Meep” – hun er bare lysere og har det smukkeste gyldne skær. Det er ikke duochrome, men alligevel næsten, uhh det er svært at beskrive… Dette billede viser det måske bedre.
Jeg har måske fortrudt at jeg ikke har købt to mere forskellige farver, men de er bare så fine. Så må jeg jo bare købe nogle flere på et andet tidpunkt 😉

4 Comments

 1. 23. juni 2012 / 15:53

  Ej hvor sjovt. Prøvede lige at google Zoya Lisa – og den findes sørme. En rød glimmerlak. Øv, jeg er ikke vild med røde lakke :-/ Kun den Red sparkle fordi den er SÅ ekstrem :-p

 2. 23. juni 2012 / 15:51

  Mon der er en lak der hedder Lisa? ;-)Men disse 2 piger får mig helt i julehumør :-PJeg har netop fået Milani Red Sparkle, så jeg kan næsten ikke vente til 1. december. Den er SÅ julet at jeg ærligt mener man ikke kan gå med den på andre tidspunkter!!Elsker din sidste sætning. Det skal være mit livs-motto 😀

 3. 22. juni 2012 / 21:15

  Hehe ja Astrid, de er virkelig smukke. Jeg ville ønske at deres "Heidi" neglelak var en glitterlak, men det er desværre en coral creme som jeg ikke bryder mig så meget om. Men måske køber jeg den alligevel på et tidspunkt – bare fordi det er sjovt at have en neglelak som hedder det samme som én selv 🙂

 4. 22. juni 2012 / 13:40

  uuu son du ved så synes jeg virkelig det er nogen smukke farver i sær Astra ;D som jo næsten hedde det sammen som mig SEJT!! 😀

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.