Nail mail / Blog sale / NOTD

Jeg har modtaget disse fire fine lakker fra Claudia som har bloggen Holographic Hussy. Hun sælger ligenu ud af sine lakker og der er virkelig mange flotte at vælge imellem. Hun har indies, billige og dyre mærker – og det bedste af det hele: hun sender til DK! 🙂
Dagens lak er Stellare Notte (jeg har stavet forkert på øverste billede :-S) fra mærket Borghese. Det er en fantastisk lak! Men den er virkelig svær at tage billeder af, for den er meget mørk. Det er en duochrome med lilla, grå og blågrønne nuancer. Den minder om Purple Heart fra Gosh, men de er ikke dupes.

2 Comments

  1. 9. september 2012 / 14:23

    Det er meget pudsigt!! Det er kun et par uger siden, at jeg også købte den Borghese i et blog sale! 🙂

    • 9. september 2012 / 14:48

      Har du fået den hjem? Ellers kan du godt glæde dig! :-)Jeg har ikke prøvet Borghese før, men efter lidt research på nettet ønsker jeg mig nu Limoncello og Menta 🙂

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.