Modern Friction, jeg slår op!

Modern Friction

Kære Modern Friction,
Jeg har virkelig prøvet at elske dig, men hver gang vi mødes får du mig til at græde og det svier i øjnene. Jeg forstår det ikke  – du kommer af sådan en god familie. Jeg elsker dine fætre og kusiner især den lille nyttede GinZing, men jeg ved ikke hvad det er med dig? Hvorfor skal du være så skarp?

Jeg har fundet en anden – han er måske ikke ligeså lækker som dig, men han får mig ikke til at græde og vores forhold er meget mere uproblematisk. Så kære Modern Friction, jeg slår op.

Du er ikke god for mig, men jeg vil dig det bedste, så jeg håber du finder en anden som værdsætter dig mere.

Kærlig hilsen
Heidi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.