Minty alien hand!

Jeg undskylder på forhånd den sjuskede udførelse på billedet, men det er ikke nemt at lægge lak på en hånd med 7 fingre! 😀 Jeg tænkte at jeg ville lave en sammenligning af de mintblå/grønne lakker jeg har. Enden på det blev at jeg nærmest kan retfærdiggøre at have så mange i “samme” farve, for de er jo overhovedet ikke ens! 😉
De eneste der ligner hinanden er Mermaid’s tears fra OPI og Silky mint fra GOSH – og jeg er ked af at indrømme det, men jeg foretrækker Silky mint fremfor Mermaid’s tear. Den er nem til lægge og dækker allerede ved et lag og prisen er under halvdelen af hvad OPI koster (hvis man køber i Danmark).
På billeder ligner For Audrey (China Glaze) og Turquoise & Caicos hinanden, men hvis man ser godt efter kan man se forskel (det er tydligere IRL). For Audrey er en alm. creme lak, hvor T&C er en gelly/sorbet. Jeg er en sucker for den konsistens, så jeg vil helt klart vælge T&C, hvis jeg kun skulle have én. Den er nemmest at lægge og jeg elsker måden den ser ud på neglen – som slik.
Troede egentlig at der var flere som ville ligne den legendariske Mint Candy Apple fra essie, men den er virkelig unik (synes bare den er træls at lægge som mange andre essie lakker). Den jeg har som ligner mest er nok Kinetic Candy fra China Glaze, selvom den er mere blå og afdæmpet i farven. Sea Spray er en fantatisk blågrå med sølvshimmer – den minder mig om himlen på en sommerdag lige inden det begynder at regne. Mmmm, duften af regn på en varm sommerdag – det er noget ganske særlig 🙂

2 Comments

  1. 22. maj 2012 / 22:06

    Det er super at du kan bruge det – det er dejligt at vide 🙂 og ja jeg synes ikke det kan betale sig at købe Mermaids tear når man kan få Silky Mint til det halve (og jeg er ellers OPI fan :-))

  2. 21. maj 2012 / 21:42

    PERFEKT timing – jeg har simpelthen sådan manglet en sammenligning af lige netop de lakker. Men jeg havde godt nok håbet på at Mermaids tears var lidt mere anderledes end Silky mint 😮

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.