Min tur til Korea

Det er ved at være noget tid siden jeg var i Korea. Jeg lavede en video nogle dage efter jeg kom hjem, men er først nu færdig med redigering (af 1. del.) Håber du har lyst til at se med, selvom den er LAAANG! 🙂

4 Comments

 1. 30. april 2014 / 20:44

  Hurra for forseglede produkter! Jeg kan ikke UDSTÅ, når folk åbner f.eks. bodylotions i forretninger for at dufte til dem. YDRK! Jeg får lyst til at råbe “Nu er den kun holdbar i 12 måneder på grund af dig!” 😛

  • Heidi
   Forfatter
   1. maj 2014 / 22:46

   Lige netop, Line! og hader også når man kommer hjem med et produkt og åbner og det så er tydeligt at det har været åbnet – ØV!

 2. 30. april 2014 / 1:34

  Okay, jeg er virkelig, virkelig spændt på den der ostecreme… Det lyder helt tosset! 😀 Ellers tror jeg faktisk, jeg er mest jaloux på dine Revlon-produkter. Jeg eeeeelsker de der læbeprodukter, der ligesom er halvt læbestift, halvt læbepomade.

  • Heidi
   Forfatter
   2. maj 2014 / 22:11

   Jeg har ikke åbnet for den creme endnu – den skræmmer mig lidt! 😀 Jeg lød ikke videre imponeret af læbeprodukterne, men sandheden er at jeg faktisk har brugt dem rigtig meget fordi de er så nemmere at have med at gøre. Man behøver jo næsten ikke spejl for at tage dem på, så de er smarte at have med i byen, på shoppetur osv. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.