milk_shake conditioning whipped cream


Alle jer der modtager Goodiebox har allerede stiftet bekendskab med milk_shake leave-in conditioner, men jeg synes nu alligevel, at jeg ville lave et lille indlæg om den.

Jeg er storforbruger af leave-in conditioner, så jeg var superglad da jeg så et, for mig, ukendt mærke i Goodeboxen. Jeg har brugt den hver dag i to uger nu, og jeg er vild med den! Den dufter lækkert af mælk og karamel. Jeg oplevede ikke at jeg rendte rundt og duftede sådan hele dagen, så duften bliver ikke kvalmende. Jeg har typisk fint skandinavisk hår og er afbleget efter alle kunstens regler, så jeg var spændt på hvordan den ville virke i mit hår. 

Den er lige tilpas “plejende” til at håret er nemt at redde ud samtidig med at den er dejlig let, så den ikke tynger mit hår. 

Det eneste minus er konsistensen – jeg har aldrig forstået skum! Det er mærkeligt at fordele i håret og jeg hader at det føles som om man spilder den mængde produkt som bliver siddende i “røret”. Men det er altså det eneste minus og det opvejes virkelig af duften og letheden og effekten, så “flødeskummen” til håret kan klart anbefales herfra! 

Fåes i fuld størrelse (200 ml.) hos nicehair.dk til 139 kr.

3 Comments

 1. 14. september 2012 / 16:31

  Jeg har nu været tilfreds de sidste par gange jeg har modtaget goodiebox. Super træls, at du har haft en dårlig oplevelse 🙁

 2. 14. september 2012 / 16:11

  Det kunne da godt være man skulle til at kigge lidt nærmere på sådan en goodie-box 😀

  • 14. september 2012 / 16:16

   Hej Mette, jeg har undladt at skrive noget om (anbefale) Goodiebox, for jeg har haft mange problemer med dem. Jeg har meldt mig ud nu (hvilket jeg også havde problemer med :-S).

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.