MDNA skin // Madonna introducerer hudplejeserie

MDNA skin hedder den nye hudplejeserie som Madonna lancerer i samarbejde med det japanske firma MTG. Madonna var til et event i Japan i går, hvor de afslørede produkterne.

Serien kan købes i japanske butikker fra den 26.februar. Det meste af serien sælges også online. Men du må have fat i dine japanske forbindelser, hvis du vil prøve produkterne, for international shipping er der ikke noget af. Det bliver spændende hvornår produkterne bliver tilgængelige for resten af verden.

MDNA Skin

I de fleste reklamer og udtalelser bliver der lagt vægt på disse tre ting i serien: Chrome Clay Mask, The Skin Rejuvenator og The Serum. Men på hjemmesiden er følgende produkter også tilføjet til serien: The Face Wash, The Rose Mist, The Eye Mask og Clay Mask Remover.

Chrome Clay Mask
Lermaske, der er baseret på ler fra Montecatini Terme i Italien.
Den fåes i to størrelser: 50ml og 100ml.
Pris 50ml koster ¥12.960 (ca 760 Dkr)

The Skin Rejuvenator/Clay Mask Remover
Hvad forskellen på disse to er, kan jeg ikke rigtig finde ud af. I videoen nedenfor er det Rejuvenatoren der bliver brugt. På grund af indholdet af magetisk materiale i masken, kan Rejuvenatoren trækker masken af uden at man kører den på selve huden. Det ser ret sejt ud!

The Skin Rejuvenator indeholder både et magnetiske felt og “Deep Derma” induktion som skulle fjerne urenheder og revitaliserer huden. Jeg tror forskellen er at Clay Mask Remover kun indeholder magnetfeltet og ikke “Deep Derma” induktion.

The Skin Rejuvenator fåes i et sæt sammen med 50ml Clay Mask til ¥62.640 (ca 3.665 Dkr). Sættet kan ikke købes online.
Clay Mask Remover sælges alene og koster ¥17.820 (ca 1.045 Dkr)

The Serum
Baseret på en unik formel, der blev skabt eksklusivt til Madonna. Den give en flot glød, og effekten bliver forstærket når den bruges sammen med de to andre produkter.
Fåes i 50ml til ¥25.920 (ca 1.515 Dkr)

Serien indeholder også:

The Face Wash
120ml for ¥4860 (ca 285 Dkr)

The Rose Mist
150ml for ¥12.960 (ca 760 Dkr)

The Eye Mask
4 sæt koster ¥5.184 (ca 305kr)

Til arrangementet i Tokyo var Madonna frisk og kæk som altid! 😛

 

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.