Mini neglelak fra L’Oréal // Marcaron noisette

I sidste uge viste jeg koralfarvede neglelakker bla. to mini neglelakker fra L’Oréal. Denne uge fortsætter med et lignende tema, nemlig forår/sommerfarver fra L’Oréal. Minilakkerne er forholdsvis dyre, men hvis du lige skal prøve en bestemt farve en enkelt gang eller to, er de et fint altarnativ til de dyre (pris pr. flaske) essie, OPI osv.

marcaron-noisette-loreal-original

Marcaron noisette (102) er den første mini neglelak. Det er en beige/nude (peachy-pink undertone) lak med et meget diskret shimmer, som jeg ikke helt kan bestemme mig for farven på. Lakken er semi-gennemsigtig, så jeg har 3 lag på for at den dækker. Jeg er til stærke farver og ville normalt gå en stor bue udenom lakker som denne, men det shimmer der er i, gør at jeg alligevel synes den er fin på mine negle.

Bonusinfo: Da jeg tog billederne af denne uges neglelakker, lagde jeg mærke til at lakkerne tørrer ret hurtigt og jeg er ret vild med penslen, som er flad og buet (sammen princip som de nye Wet n Wild lakker, men ikke så klodset).

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.