M.A.C. neglelak


M.A.C. lancerer sin første permanente neglelak kollektion. 


Ved første øjekast kommer min ønskeliste til at se sådan ud. Sparks on screen kommer kun til salg online. Det er supersvært at få en ordentlig fornemmelse af hvordan lakkerne ser ud IRL, når man sidder og ser billeder på nettet. Det kan være at listen ser helt anderledes ud, når jeg har set lakker i virkeligheden. Har du prøvet M.A.C. lakker? Er de gode? Har du nogle af dem på din ønskeliste?

2 Comments

  1. 7. september 2012 / 6:37

    Jeg har kun prøvet en enkelt MAC lak. Det er sådan en glitter-topper, og jeg elsker den 🙂 Jeg glæder mig til at se hele kollektionen i butikkerne, selvom jeg egentlig ikke har for vane at købe lakker i den prisklasse 🙂

    • 9. september 2012 / 13:49

      Nej, man kan jo næsten få en deborah lippmann lak for den pris (hvis man finder et godt tilbud). Jeg glæder mig også til at se dem i butikkerne. Jeg bor dog ikke tæt på en MAC, så der kommer til at gå noget tid :-S

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.