Sally Hansen lustre shine neglelak

P3069927shadow800

Sally Hansen er kommet med en ny neglelak kollektion som hedder lustre shine. Den er limited edition, så da jeg så lakkerne i Matas sidste weekend skyndte jeg mig at købe to, nemlig Scarab og Lava. Scarab er allerede blevet vist mange gange i negleblogland og det er der ikke noget at sige til. Den er virkelig flot og dækker allerede ved et lag. Det skulle forestille at være en duo-chrome lak og ja den har et grønligt skær over sig, men jeg vil ikke kalde det en duo-chrome lak.

scarab800shadow

Den anden lustre shine lak, jeg købte, hedder  Lava. Den har mere duo-chrome over sig og den changerer fra orange til pink. Desværre er den ikke lige så dækkende som Scarab. Jeg måtte lægge tre lak før den blev helt dækkende. Jeg har kun brugt lakken på fem negle (3 lag) og man kan allerede se på flasken at der er brugt af den. Jo jo, den er smal i toppen meeeeen…..

lava800shadow

Sally Hansen lustre shine findes i otte forskellige farver: Plume, Gilt, Firefly, Azure, Lava, Scarab, Copperhead og Moonstone. Ingen af de Matas-butikker jeg var i, havde den fulde kollektion. Jeg fandt feks ikke Copperhead og Gilt i de tre butikker jeg var forbi.

4 Comments

 1. 18. marts 2013 / 20:40

  Super flotte farver… Jeg har købt lava'en og elsker den… har også tænkt at købe farven scarab… 🙂 Dine negle er mega pæne 🙂 For resten har jeg prøvet et lag mavala st-germain og enkelt tynd lag Lava… Det giver en anden nuance, men smuk 🙂

  • Heidi
   Forfatter
   19. marts 2013 / 10:15

   Tak Pia 🙂 Jeg har slet ikke tænkt over at prøve den over andre farver. Det må prøves.

 2. 9. marts 2013 / 21:31

  Hvor er de bare pæne! 😀 Og dine negle er så pæne!

  • Heidi
   Forfatter
   10. marts 2013 / 11:44

   1000 tak Vanessa – hvor er du sød! 🙂

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.