L’ORÉAL Jeans Effect // Indigo Classique

L'oréal jeans effect Indigo classique neglelak nail polish hverdaghverdag.dk

Har du prøvet L’oréal Jeans Effect neglelakkerne? De fåes lige nu i Matas til kr 29,96. Der er 4 farver og alle er teksturlak med fine korn. De tørrer semimat op. Jeg har købt den mørkeblå Indigo Classique. Den er så fin og virkelig nem til lægge pænt. Jeg kan godt lide farven op imod min lyse hud! 😀 Jeg har brugt to lag og ingen top coat.

De andre farver i L’oréal Jeans effect kollektionen er Azur Salopette, Bermuda Rose, Jean & Tonic.

2 Comments

 1. 5. juni 2014 / 21:26

  Ser jätte snyggt ut

  • Heidi
   Forfatter
   6. juni 2014 / 17:16

   Tak – Jeg er også super glad for den 🙂

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.