leading lady by essie

Da jeg var i Matas i går for at købe Lady Gaga parfumen Fame som jeg skrev om i forrige indlæg, fandt jeg denne skønhed, leading lady fra essies vinterkollektion 2012. Jeg elsker jo rød og glitter, så selvfølgelig skulle den med hjem. Lakken er nem at lægge, her to lag. Den tørrer semi-mat op, så topcoat er et must – også for at få en smooth overflade. Jeg har nok taget omkring 100 billeder, men farven er supersvær at gengive. Da jeg så den, kom jeg til at tænke på kirsebærsovs! 😀 og jeg det beskriver faktisk farven meget godt – kirsebær eller mørkerød velour.

4 Comments

 1. Heidi
  Forfatter
  8. november 2012 / 7:40

  Jeg synes ikke den ændre sig på neglene i forhold til hvordan den ser ud i flasken. Men hold da op farven er svær at gengive! Jeg synes ikke at jeg har kunnet få den bærfarvede nuance med på billederne.

 2. Heidi
  Forfatter
  8. november 2012 / 8:40

  Jeg synes ikke den ændre sig på neglene i forhold til hvordan den ser ud i flasken. Men hold da op farven er svær at gengive! Jeg synes ikke at jeg har kunnet få den bærfarvede nuance med på billederne.

 3. 8. november 2012 / 4:22

  Synes den er flot i flasken, men synes på de billeder jeg har set når den kommer på neglene at den ser lidt brunlig ud? :/ Kan godt være jeg tager fejl, for jeg synes nemlig den ser flot ud i flasken.
  My recent post ER I STADIG MED DERUDE?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.