Kom af med hård hud på hælene

Kom af med hård hud på hælene

Har du hård hud på hælene? Der er mange som finder fodfilen frem samtidig med sandalerne, men STOOOP! Der er en meget bedre og nemmere måde at komme af med den hårde hud på: Smør fødderne. Så simpelt er det faktisk. Man kan holde den hårde hud væk ved at pleje sine fødder. Problemet er bare at jeg ikke gider vente på at cremen får tid til at virke, men nu har jeg endelig fundet en genial løsning (til den dovne/smarte som elsker at komme søvnende til tingene!) – kombinationen af fed creme og magic gel socks (det lyder næsten som en dårlig tv-reklame!)

Magic Gel Socks

Jeg har købt Magic Gel Socks på webapoteket til 170kr. Det lyder måske lidt pebret, men hold nu op, de har virkelig gjort mirakler for mine hæle. Jeg bruger dem om natten (et par gange om ugen) sammen med Burt’s Bees Coconut Foot Cream. Sokkernes indvendige gel-hæl “holder på” cremen jeg smører på fødderne og forhindrer at det er min dyne og lagen som bliver smurt.  Mine fødder er babybløde når jeg tager sokkerne af om morgenen.  

Burt’s Bees Coconut Foot Cream

Ca. 105kr for 120g.
Nærmest en salve og mega klisteret, men virker godt til formålet.  Når den er brugt op, vil jeg dog prøve at købe Matas Fod- & Hælkur, da den indeholder carbamid.
Ingredienser: Glycerin, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Avena Sativa (Oat) Kernel Flour, Lanolin, Fragrance, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Quillaja Saponaria (Quillaja) Bark Extract, Avena Sativa (Oat) Kernel Oil, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Glycine Soja (Soybean) Oil, Canola Oil, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Limonene, Linalool.

Matas Fod- & Hælkur 

59kr for 100ml (der er fri fragt til og med søndag på matas.dk)
Jeg har ikke prøvet denne endnu, men har kun hørt gode ting om den (udover at den selvfølgelig også er utrolig klisteret).
Ingredienser: Aqua, Urea (carbamid), Petrolatum, Dimethicone, Lanolin, Panthenol, Paraffinum liquidum, Polyglyceryl 4 diisostearate/polyhydroxystearate/sebacate, Glycerin, butyrospermum parkii butter (Sheabutter), Sorbitan isostearate, Decyl oleate, Tocopheryl acetate, Bisabolol, Hydrogenated palm glycerides citrate, Tocopherol, Lactic acid, Zinc stearate, Aluminum disrearate, Magnesium sulfate, Parfum, Citric acid, Sodium benzoate, Phenoxyethanol

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.