Et lille tip om kokosolie

kokosolie

Kokosolie er et godt og billigt alternativ til diverse neglebåndsolier og -treatments. Den er super til tør hud, til håret og hvis du er til stenalderkost er kokosolie jo også et hit. Men medmindre du bor i tropisk klima, er den stenhård og solid, hvilket kan gøre kokosolien virkelig besværlig at arbejde med.

Men prøv at tage den kolde (den SKAL være hård) kokosolie, putte den i en skål og pisk for fulde hammer! Resultatet er en cremet, lækker og luftig kokosolie.

Hvis du bruger den til hud-, hår- og neglepleje, kan du evt. piske den med vitamin, duft eller andet, hvis det er noget du har lyst til. Jeg foretrækker den dog au naturel. Du kan også blande paraben i, hvilket nok vil være smart hvis du vil bruge den til hudpleje og kommer til at stikke fingerne i krukken rigtig mange gange over lang tid 🙂

Du kan købe vitamin, duft, paraben osv. hos Urtegaarden.

2 Comments

 1. 25. marts 2013 / 15:22

  Det er faktisk et rigtig godt tip, som jeg vil tage til mig.
  Spørger nok rigtig dumt – men spørgsmål er vel til for at få svar; men pisker du med et piskeris, eller er en ske/andet lige så godt?
  Mvh Malene

  • Heidi
   Forfatter
   30. marts 2013 / 13:05

   Hej Malene, det er ikke et dumt spørgsmål 🙂 Jeg bruger min kenwood foodprocessor med piskeris. Der skal virkelig nogle kræfter bag, så jeg tror ikke at man vil kunne få samme luftige resultat ved at piske med ske. Men en alm. el-pisker vil sikkert også kunne gøre det 🙂

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.