I [heart] rock & roll (part I)

Jeg elsker musik, men rocken som jeg er vokset op med har en særlig plads i mit musikhjerte 🙂 Så stor var glæden da jeg fik de her gamle fuldstændig fantastiske headphones af min moster. Jeg kan huske dem fra da jeg var mindre – men de virker stadig og endda rigtig godt. Man kan skrue op og ned på hver side og så ser de bare rålækre ud!
Cd’erne har jeg fået af min mor og de bliver voldspillet i dag. Deep Purple er mest kendt for Smoke on the water, men mit yndlingsnummer er nok Child in time. Et dejligt nummer fra før autotune, overstylede musikere og musiknumre der max. må vare 3,5 min.
Og det er bare så hyggeligt at se at glæden over den gode gamle rock, fortsætte i næste generation. Min lille nevø på snart 4 år elsker at høre Led Zeppelin med Rock & roll, når han bliver hentet fra børnehave! 😀
… og hvad har alt det her egentlig med neglelak at gøre?! Jo altså, I [heart] rock & roll er navnet på den flotte indie-lak som jeg er ved at forberede et blogindlæg om til i morgen 😉 

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.