Hygiejnebind (Too much information)

Hygiejnebind (Too much information)

Hygiejnebind?! “Du vil seriøst ikke skrive om hygiejnebind på bloggen”! Jo, det er lige det jeg vil, men ikke helt almindelige bind. Jeg købte dem, da jeg var i Korea. I dag har jeg så prøvet dem og ja de er sjove!

hverdaghverdag-neglelak-negle-skønhed-hygiejnebind-korea

Bindet kommer i en indpakning der består af to poser som hænger sammen. Den ene pose indeholder et hygiejnebind med vinger som vi også kender dem herhjemme. Dog dufter det her bind af urter  og måske endda lidt lakridsagtigt. I den anden pose er der en pose som også indeholder en pose! Forvirret? 🙂 Den lille hvide pose med sort skrift er en slags varmepose. Man tager den ud af den gule indpakning, ryster den i ca. 10 sekunder, hvilket “aktiverer” indholdet. Til sidst ligger man så posen fladt i trusserne og bindet ovenpå.

Virker de så? Altså bindet gør hvad et bind nu skal, men det er faktisk ret behageligt med varmen, når man lige vænner sig til det. Jeg kan ret godt lide duften, men det er ikke noget jeg bemærker når først bindet er “in action”.

Hvis du er en af dem som tager varmedunken med under dynen, når det er den tid på måneden, kan jeg anbefale de her varmeplastre. De er beregnet til rygge, nakke og lænd, men kan altså sagtens bruges til ondt i maven (både mad- og børnemaven).

Hvad gør du for at komme nemmere igennem den tid på måneden?

2 Comments

 1. 22. juni 2014 / 23:14

  Ahaha, kan forestille mig, hvor underligt det må være at skrive sådanne indlæg! 🙂
  Dog lyder det da sindssygt spændende, har altid været fascineret af asiatiske ‘opfindelser’.
  Vil helt sikkert kigge forbi din blog igen, overvejer lidt om jeg burde følge dig… xD
  Tjek evt min blog(vil muligvis lave en giveaway snart, så følg gerne).
  Knus Sidse Josefine – http://www.sidsejosefine.dk

  • Heidi
   Forfatter
   22. juni 2014 / 23:56

   Der er da ikke så meget at overveje – selvfølgelig skal du følge mig! 😀

   Jeg er også helt vild med asiatiske gadgets. Jeg har været i Kina en del gange og i Korea en gang. Jeg har som regel en masse ting med hjem, for jeg kan ikke stå for alle de nuttede og skøre ting de har 🙂

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.