Holomania – Week 2, day 1

Butter London’s Trustafarian er ikke en liniær holo, men den er superflot – også uden blitz/direkte sollys. Første og sidste billede er taget med blitz. Det miderste er taget uden. Jeg synes det er en af de få holo-lakker som også er pæn når man ikke kan se holo-effekten.
Nu vil jeg gøre mig klar til at tage på arbejde. Hav en super mandag! 🙂

2 Comments

  1. 24. oktober 2012 / 6:22

    Jeg må spørge, hvordan er Butter London lakker? Synes de laver nogle meget fine farver, men synes prisen er dyr.

    • 31. oktober 2012 / 16:40

      Hej Vanessa,Jeg kan rigtig godt lide Butter Londons lakker. Jeg har ikke prøvet deres creme lakker, for pga. prisen køber jeg kun de "specielle" lakker som jeg ikke kan finde dupes for andre steder.

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.