Holomania – Day 4

Dagens lak er Extravagance fra OPIs designer serie. Jeg købte den på tilbud for nogle måneder siden i Esthetique i Bruuns gallleri, Aarhus. Det er ikke en lineær holo, men der er stadig masser af holoeffekt i den – supersmukt!

I aften skal jeg ud at spise med mine kolleger på Restaurant Det glade vanvid og bagefter skal vi hygge med pool og et par øl. Jeg glæder mig virkelig til noget afslapning efter nogle hektiske dage på jobbet. Hav en god torsdag 🙂

2 Comments

  1. 19. oktober 2012 / 7:44

    Den er jo sindsygt flot! 🙂 Har aldrig prøvet en lak fra OPI Designer serie, men kunne være jeg skulle kigge nærmere på nogle!

    • 21. oktober 2012 / 23:11

      Ja den er vildt flot. Blev forelsket i den, da Amalie viste den frem i Neglelir-gruppen 🙂

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.