Holographic Hero by Gosh

Denne lak lå og ventede på posthuset i går! Den længeventede Holographic Hero fra Gosh. Jeg har købt den på Gosh’s hjemmeside i Ireland. Jeg har hørt at den kommer til Danmark i uge 36.
Lakken er lidt besværligt at lægge – ligesom alle andre linære holografiske lakker, så nu overvejer jeg at købe en “aqua fix” basecoat, som efter sigende skulle gøre det lettere at lægge lakken. På billederne har jeg to lag lak på. Der skal ikke ret meget lys til før man kan se den holografiske effekt. Det er en virkelig superflot holo, men må alligevel sige at jeg synes at den holo jeg har fra NfuOh er lige så fin.
Det kan være en god idé at buffe/polere neglen inden man lægger lakken, for små ujævnheder ses tydeligt igennem lakken. Der er nogle som oplever at den holografiske effekt bliver forringet hvis de lægger en topcoat. Jeg synes ikke det er tilfældet her – du kan se billeder med og uden topcoat herunder.

Uden topcoat

Med topcoat

Men jeg synes også at I skal have mulighed  for at prøve denne skønne lak, så jeg har selvfølgelig købt en til jer 🙂 Alt du skal gøre for at deltage i denne Give Away, er at følge mig og foreslog mig et nyt navn til bloggen (synes det nuværende navn er lidt misvisende :-)). Du kan deltage med ét nyt blognavn hver dag. Give Away’en varer kun til den 29. august, så jeg kan nå at sende lakken ud til den heldige vinder inden den udkommer herhjemme.

26 Comments

 1. Sissel
  26. august 2012 / 14:58

  Må eje den! hvor er den lækker.Hvad med vernis á ongles – det betyder neglelak på fransk, og det lyder rigtig flot (som alt andet fransk)sille-lai@hotmail.com

 2. 25. august 2012 / 14:04

  hm… :-)tænke, tænke.. :-DHvad med GlamourToNails?:-D

 3. 23. august 2012 / 20:32

  i'm in!Kig forbi mine giveaways

 4. 22. august 2012 / 17:59

  Fashionable nails, måske? 😉

 5. Vanilla M
  22. august 2012 / 15:48

  Beauty Nails Håber jeg vinder 😉

 6. 21. august 2012 / 20:52

  Hvor er den bare fin! Den kunne min neglelaksamling alligevel godt lige trække.Jeg har lovet mig selv/min kæreste, at jeg ikke køber mere neglelak i år (ahem!), så jeg må jo prøve at vinde dem i stedet. :PMen hvor er det bare svært at komme på en idé til blognavn. Øhm… Hvad med "Hanging by the nails"? Jeg går i tænkeboks til de næste par dage. 😉 Nu var "Nail it" jo snuppet – øv!

 7. 21. august 2012 / 18:55

  Nu er jeg med :DMåske noget med "Lucky Nails"? ^^Lolomus ~ Lolomus.blogspot.com

 8. 21. august 2012 / 18:55

  Nice! synes navnet skal være spændende og samtidig fedt. mit forslag er "nail it!"christinagirl@hotmail.dk

 9. 21. august 2012 / 18:43

  Skal helt klart have den når den kommer – hvis altså ikke jeg vinder den 🙂 Hvis du synes den alligevel ligner en anden du har – kan du bare sende denne her til mig 🙂 Det ville være helt i orden. Christina 😉

 10. 21. august 2012 / 17:56

  Jeg er med 😉 Har følger dig via GFC. Et nyt navn kunne jo være dit eget eller et kælenavn?xoxo//tiiner.dk

 11. 21. august 2012 / 17:42

  Super fin neglelak. Er så dårlig til at komme med foreslag. Men noget med polish/polished me eller I will polish you!:-)

 12. 21. august 2012 / 15:59

  Heidis neglelak blogHÆHÆ 😀 Så kreativ er jeg nemlig!! Gosh (apropos) hvad gør man ikke for gratis lak :-p Ved ikke om det er lidt plat at svare på her, men så ved du jo hvem jeg er andetsteds 😉 Men hvad har det kostet at købe den, den vej? Ser lige pludselig mig selv have svært ved at vente…

  • 21. august 2012 / 14:40

   Hej Anna, du mangler at skrive et forslag til et nyt blognavn 🙂

 13. 21. august 2012 / 11:28

  Hvor er den bare fin!!! :-)Elsker holo

 14. Michelle
  21. august 2012 / 10:52

  Gosh – so much beauty.

 15. 21. august 2012 / 10:06

  den er bare flot.. SKAL HAVE!

  • 21. august 2012 / 10:09

   Ja, den er virkelig fin 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.