Holografisk Nfu Oh

P5246036    
P5246038 

Dagens (og gårsdagens) lak er en holografisk lak fra Nfu Oh (NFU064). Den er rigtig flot i solskin, så den passer jo perfekt til vejret i denne uge! Første billede er taget udenfor i solskin, andet billede er taget indenfor med blitz og sidste billede undenfor i skyggen – så det er klart en lak hvor der skal direkte lys til.

Ærgerligt at den er lidt af en udfording at lægge. Den tørrer hurtigt, så man skal lægge hurtige tynde lag. Hvis man tager for lang tid om at lægge den på, kan man komme til at “trække” den af igen med penslen. Jeg har først brugt orlys Bonder, derefter lagt tre tynde lag lak, plus en alm. topcoat (ikke en hurtigt-tørrende) – synes det virker bedst.

Holdbarheden er bare ikke god 🙁 Lakken ligger på neglen lidt ligesom en folie og den er allerede skallet af nogle steder. Hvis ikke det var sådan en speciel og flot lak, ville jeg kyle den ad h… til! Det bliver en lak jeg vil bruge til særlige lejligheder, for den er virkelig smuk og speciel, men det er et ret stort arbejde at lægge den pænt.

P5246030

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.