Har du prøvet Holo halo manicure?

Har du prøvet Holo halo manicure?

Halo, eller Nimbus som teknikken også bliver kaldt, er utrolig nem at lave. Teknikken er “opfundet” af en stor (altså som i berømt!) negleblogger, The Nailasaurus. Hun har lavet en step-by-step guide, som du kan se her. Hvis du mere er til video-tutorials, er teknikken forklaret i denne video fra ohmygoshpolish.

Holo halo manicure

Halo manicure er en af de teknikker, som jeg har misset at lave i “Fælles Fredag”. Jeg havde ellers lavet en holo halo manicure, men nåede ikke at lave indlægget. Det her er billederne, der var beregnet til det indlæg.

Holo halo manicure hverdaghverdag

Til denne manicure har jeg, udover en hvid base, brugt følgende lakker:

 • butter london – trustafarian
 • OPI – stranger tides
 • Gosh – Holographics

Det sværeste ved denne mani er clean-up. Man kan selvfølgelig vælge at “dotte” lige til kanten, men så er det svært at dække bundfarven. Siden jeg tog de her billeder, har jeg købt noget flydende latex (pga Simply Nailogical). Det kan man bruge som barriere, når man laver diverse negledesigns som feks. stamping, gradient og water marble.

Er halo/nimbus manicure noget du har prøvet? Hvilke farver har du brugt?

2 Comments

 1. 20. juni 2016 / 9:24

  God formiddag,
  et fint indlæg du har lavet 🙂
  og ja jeg har prøvet lidt af hvert og øver mig ofte i de forskellige teknikker.
  Du kan se dem på min blog under negle emnet.
  Rigtig god mandag til dig:-)

  • Heidi
   22. juni 2016 / 19:48

   Hej Maria,
   1000 tak for din kommentar, som af en eller anden mærkelig grund var røget i mit spam-filter :-/
   Jeg er vild med dine kroko-negle! 🙂
   Hav en rigtig god aften! 🙂

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.