H&M Conscious Exclusive collection

H&M CONSCIOUS EXCLUSIVE COLLECTION er udkommet i dag. Åhhhh, hvor er de kjoler bare fine! Jeg blev altså nødt til at købe denne, som jeg virkelig håber at jeg kan være i (synes H&Ms størrelse er en jungle!). Nu venter jeg så bare på at blive inviteret til fest, så jeg kan flashe kjolen 🙂 Har du købt noget fra kollektionen eller er det overkill?

hm

2 Comments

 1. Camilla Haagen-Olsen
  21. januar 2015 / 14:10

  Hej,

  Åhhh jeg leder efter denne kjole som jeg brændende ønsker mig at have på til min søn´s konfirmation – er du interesseret i at sælge din??

  Håber virkelig at hører fra dig på mail csc@codan.dk eller 3037 7517

  Kh
  Camilla

  • Heidi
   15. juni 2015 / 14:07

   Hej Camilla,
   Jeg har desværre ikke kjolen mere. Håber I havde en dejlig konfirmation 🙂
   Mange hilsner Heidi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.